+359 898 570 906

Най-добрият кетъринг-партньор за организирането на вашето фирмено или частно парти!

Лукс Кетъринг
Услуги

Мокър бар

Хората винаги са обичали да се събират на по чашка. Понякога обаче разходката до местния бар изисква твърде много усилия. Така се ражда идеята за „мокрия бар”. По същество той представлява малък плот с мивка, на който се правят коктейли и смесват питиета. Обикновено се намира на крачка от барчето с бутилките и е умалено копие на истински бар. На мокрия бар винаги има алкохол, смесителна чаша, тирбушон, нож за плодове и различни видове чаши, включително за мартини и шотове. Перфекционистите  държат да притежават и малък хладилник и дозатори за бутилките.

Мокрите барове са различни форми и размери. Някои са скътани в нишите на кухнята, други са проектирани като умалени версии на бар плотовете в заведенията. Най-често използваните материали са метал, дърво и плочки.

Обикновено мокрите барове са вътре в къщите. Модерните нови сгради почти задължително имат изградени барове в дневната или кабинета. Стаите в престижните хотели винаги са снабдени с мокър бар и хладилник пълен с изключително скъпи питиета. Дори президентът на Съединените Щати има мокър бар в Белия дом.

Идеята на мокрия бар е да бъде място за забавление. Не рядко, мъжът в къщата превръща гаража или мазето в място за мокрия бар, тъй като постояването му е относително лесно и едно добро занимание за почивните дни. Хоби, което се отплаща по най-приятния начин.

Лукс Кетъринг пренася мокрия бар на избрано от Вас място, създавайки същото усещане за уют, каквото бихте усетили в един истински бар.